dijous, 28 de juliol del 2016

Calendari d'activitats de setembre

El divendres 29 de juliol marxem de vacances fins l'1 de setembre, quan tornarem a obrir en l'horari habitual. Abans, però, us deixem amb la programació dels tallers que realitzarem al setembre i als que ja us podeu inscriure.

Destaquem que:
  • La setmana del 5 al 9 de setembre, d'11 a 13h, realitzarem tallers pels menuts de la casa que tinguin entre 7 i 11 anys. Si no els heu apuntat al casal, poden participar al Reparat d'Estiu. La inscripió es realitzarà a nom del pare o tutor responsable i si participen més d'un nen per família, us demanem que ens aviseu per correu electrònic o trucant a partir del dia 1 de setembre.
  • Tornen els tallers de cuina d'aprofitament de fruites de temporada amb un passi d'un documental més estona pel debat i la reflexió. I sobretot,  acompanyats de la degustació d'uns còctels boníssims.
  • I hem augmentat de 5 a 8 el nombre de tallers als quals podeu participar. Les activitats "Parlem de..." i "Cuina" van apart, podeu fer les que vulgueu, no compten dins del màxim de 8 tallers. 

Recordeu que les inscripcions s'han de fer mitjançant el sistema d'inscripció web, podeu accedir-hi directament clicant aquí. Si teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.